URBAN NORTH är ett initiativ av Norrlands- Operan som tillsammans med andra aktörer vill lyfta den urbana kulturen i Västerbotten. URBAN NORTH ska fungera som ett paraply – eller plattform om man så vill – för den urbana kulturen i vår norra landsände. Nu genomförs URBAN NORTH för tredje året i rad och under hela spelåret 2017/18 kraftsamlar vi för att fylla vi regionen med urban musik, dans och konst. 

PÅ GÅNG INOM URBAN NORTH:

16–17 SEPTEMBER

Den 16–17 september arrangerar NorrlandsOperan en battlehelg med ett fett program. Det blir All Style Battle (Rookie & Pro), Show Competitions for groups (koreografitävling i alla stilar) och en lördagskväll som avslutas med en tung scenshow, jam och open dance floor. Under helgen deltar urbana stjärnskott från Västerbotten, Sverige och världen! Heta Passinho-dansare från Brasilien kör igång dansgolvet och sedan följer ett maffigt program av breaking, hip hop och … you name it! Kom och delta eller heja på och njut av tunga beats och grymma moves. Läs mer här

Anmäl dig till All Style Battle här

Anmäl er till Show Competitions for groups här

Ansök om resestöd för att komma till URBAN NORTH BATTLE här

Sommarträning inför URBAN NORTH BATTLE!

Behöver ni en lokal där ni kan träna och peppa inför Showcase Competition och Allstyle Battle? Kontakta Balettakademien eller Umeå Dansskola (Umeå) som öppnar upp sina lokaler för de grupper som vill öva på sina koreografier eller träna på att battla inför URBAN NORTH BATTLE, 16 – 17 september. Kontakta någon av skolorna så hjälper de er att starta en studiecirkel, bokar lokalen och ser till att allt fungerar. (Det finns lite regler för att bilda studiecirkel, men de får ni koll på när ni kontaktar respektive dansskola. Det är inte svårt!)

NÄR KAN MAN TRÄNA? 
Balettakademin: 26 – 30 juni, 7 augusti – 15 september.
Umeå Dansskola: 7 augusti – 15 september.

MAILA SENAST 26 JUNI! 
Umeå Dansskola: johanna@umeadansskola.se 
Balettakademien: baumea@folkuniversitetet.se

KOM IHÅG! att anmäla er till tävlingen också!


 

 

Dela: