Urban North är ett initiativ av Norrlandsoperan som tillsammans med andra aktörer vill lyfta den urbana kulturen i Västerbotten. Urban North ska fungera som ett paraply – eller plattform om man så vill – för den urbana kulturen i vår norra landsände. 

På gång inom Urban North:

Battle 15–16 sept 2018

Den 15–16 september arrangerar Norrlandsoperan en battlehelg med All Style Battle (Rookie & Pro), Showcase Competition (bästa crew i valfri stil) och en lördagskväll som avslutas med scenshow,  jam och open dance floor. Dessutom workshops för både deltagare och publik under hela helgen!

Information/ansökan resestöd: kontakta minna.lindahl@norrlandsoperan.se

Sommarträning inför Urban North Battle 2018!

Behöver ni en lokal där ni kan träna och peppa inför Showcase Competition (bästa crew i valfri stil) och Allstyle Battle (Rookie & Pro)?Balettakademien i Umeå öppnar upp sina lokaler för alla som vill öva på sina koreografier eller träna på att battla inför Urban North Battle, 15–16 september. Det kostar inget och du måste inte heller vara elev på Balettakademin för att ta del av deras generösa erbjudande.

När, var, hur?

  • Mån 25 juni – fre 29 juni och mån 6 augusti–fre 10 augusti. Alla dagar mellan 10.00–18.00. 
  • Rosa Huset, Västra Norrlandsgatan 30 (mittemot Guitars), dansstudio 5-6 
  • Kontakta Maria på Balettakademien via mail – maria.jonsson@folkuniversitetet.se och uppge namn på alla som ska träna. Sedan får ni ett mail från Maria med instruktioner hur ni kommer in i danssalarna och annan aktuell information. Det är först till kvarn som gäller, dvs ingen tidsbokning!

Kom ihåg!

Kom ihåg att anmäla er till tävlingen också! Länk till anmälan hittar ni här

I samarbete med:

Dela: