OBS! Superviktigt

Minna Krook

Information

Titel:
OBS! Superviktigt
Längd:

Priser

Ordinarie:
80 kr
Barn/ unga 3-18 år:
60 kr

Tidigare tillfällen

– Studioscenen
– Studioscenen

Var på en hund kan man klappa? Var på en kompis kan man klappa? Vet vuxna allt? Måste man sova? Kan chips vara middag? OBS! Superviktigt är en dansföreställning om Livets ABC av Minna Krook.

OBS!

En dansföreställning om vad som viktigt i livet, med lyrisk dans, sånger och vackra kimonos. Med största allvar delas det ut visdom, tips och funde­ ringar på vad som är bra att få veta om livet när man är barn (och vuxen med för den delen). Med humor och viga kroppar går igenom livets ABC. OBS! För vuxna och barn från 4 år.

Minna Krook

Minna Krook har dansat för barn och vuxna i hela Sverige sedan 1999 och är en av de mest etablerade koreograferna av dansföreställningar för barn. Baserad i Stockholm har hon hela landet som arbetsfält men har även gästspelat ute i världen i länder som Luxemburg, Kamerun, USA, Polen, Danmark och Marocko. Hennes föreställningar finns översatta till engelska, franska och finska. Föreställningarna är färgglada och överraskande, i dem blandas dans, text, konst och specialkomponerad musik. Hon arbetar med ett lågmält och humoristiskt sätt för att peka på små men viktiga saker i livet.

OBS! Minna Krook spelade senast på Norrlandsoperan med Faunan och jag (2014) samt Borta! (2017)

 

Dela: