Vår Vår!

Vintern har rasat och sköna maj är här!

Norrdans bjuder in till picknick med dans och tal till våren och framtiden. Likt det hyllade konceptet Norrdans take away tar kompaniet dansen från scenen och ut till medborgarna.

Information

Titel:
Vår Vår!
Längd:

Priser

Ordinarie:
60 kr
Valfritt tillägg picknick:
40 kr

Tid och datum

– Hemlig plats i Vännäs
– Hemlig plats i Vännäs

Små sällskap om åtta personer har nu chansen att svepas med i en härlig vårvind signerad Norrdans. I detta verk är det mötet som är viktigt. Ett möte rymmer väldigt mycket – glädje, dans, tal och kanske en dikt eller två.

Kompaniet packar picknickkorg och ger sig ut till en park, strand eller möjligen en rastplats för att möta sin publik, som även de packat korg. Det är sedan där verket upplevs, tillsammans, fast på varsin picknickfilt. Vårtankar delas i ett ömsesidigt utbyte. För visst gör det ont när knoppar brister…

Tove Berglund och Norrdans har tidigare samarbetat i färgstarka verket Vi kan göra va du vill, koreografi av Ludvig Daae.  Mer information om Tove. Mer om Norrdans: norrdans.se

Biljetter inklusive picknick

När du köper biljetten kan du välja att lägga till en picknick i ditt köp. Då får du en väska från Norrlandsoperan packad med smörgås, cider och något sött från Restaurang Elektra. OBS: Ta med egen filt eller något annat att sitta på.

Hemlig plats

Dagen innan får du ett mail med information om var picknicken hålls. Det går att ta sig till platsen med cykel eller till fots från centrala Vännäs.

Dela: