Quizturné med Avatarkvartetten

Quizturné med Avatarkvartetten

När dagarna blir längre och våren står för dörren ger sig Avatarkvartetten från Norrlandsoperans Symfoniorkester åter ut på länsvägarna för turné. Den här gången har de förberett ett musikprogram där besökaren blir delaktig och får möjlighet att testa sina kunskaper i ett musik-quiz!

Biljett köps på plats

Information

Titel:
Quizturné med Avatarkvartetten

Tid och datum

Åsele
Dorotea
Lycksele
Storuman
– Umeå
Bjurholm
Vindeln
Saxnäs
Sorsele
Skellefteå

Nu har du chansen att gnugga geniknölarna under gemytliga former och tävla om fina priser. Quizza själv eller i lag med dina vänner, eller varför inte bilda ett team med några du inte känner och skaffa nya bekantskaper. Spetsa öronen, nyttja din breda repertoarkännedom eller lär dig något nytt. Vi utlovar en rysligt blandad, färgsprakande musikalisk resa med inslag av svenska förtecken och en och annan oväntad twist.

Konserten är en del av vår kammarmusikserie Våra musiker i närbild och kan även ses i Umeå lördag 14.4 kl 15.00.

Avatarkvartetten

Avatarkvartetten bildades 2005 och består av musiker ur Norrlandsoperans Symfoniorkester. Kvartetten har under åren etablerat sig som en professionell ensemble som verkar både lokalt och regionalt med en bred spännvidd i repertoaren. Kvalitet, flexibilitet och tillgänglighet är några av ledorden och kvartetten medverkar i många olika sammanhang – från klassiska konserter och jazzfestivaler till mindre sammanslutningar och privata arrangemang.

 

Dela: