Myllan – Dansworkshop för unga

Dansworkshop på tema kärlek för dig mellan 16-25 år

Hur känns kärlek? I denna svettiga dansworkshop kommer vi att fokusera på temat kärlek utifrån Jan Martens föreställning Sweat Baby Sweat. Vi kommer huvudsakligen att arbeta i duettform och genom partnering utforska intimitet, förtroende, slow motion och kroppskontroll.

Fri entré

Information

Titel:
Myllan – Dansworkshop för unga
Längd:

Pris

Fri entré

Tidigare tillfällen

– Black box, Norrlandsoperan

Om dansarna:

Kimmy Ligtvoet är en tysk dansare och performer som är utbildad i min och fysisk teater i Amsterdam. Kimmy har efter sin utbildning arbetat med många spännande koreografer och teaterskapare bland annat Lotte van den Berg, Moniek Merkx, Fabian Santarciel, och Ko v.d. Bosch.

Steven Michel är från Frankrike och har studerat både mim och cirkus innan han tog sin examen från PARTS i Bryssel. Han har jobbat med många erkända koreografer, teateruppsättningar och filmskapare. I över 6 år har han även arbetat nära koreografen Jan Martens.

Om Myllan:

Myllan- Koreografiska verkstäder är dansworkshops och möten för dig som vill vidareutvecklas i egen dansträning. Myllan erbjuder både praktik ”på golvet” och teori i samtalsform och passar bra för den som går dansestetiskt program eller går/har avslutat en yrkesförberedande linje. Innehållet i verkstaden utformas av den aktuella ledaren och varierar från gång till gång. Endast professionella koreografer och dansare anlitas som ledare.

Kostnad: Deltagandet är gratis men anmälan krävs
Anmälan till: clara.west@norrlandsoperan.se

 

Dela: