Små Fantasmer

Dorotea

Föreställningen är inställd

Föreställningen Små fantasmer tar oss med på en musikalisk och vindlande tankeresa som tar avstamp i en liten klädbutik i den lilla staden Blunda, och som ger sig ut på hisnande flygturer över hav och land, ut i okända rymder och in i själens innersta rum.

Information

Titel:
Små Fantasmer
Längd:

Pris

Ordinarie:
150 kr

Tidigare tillfällen

– Dorotea

En musikalisk och vindlande tankeresa

Skådespelerskan och sångerskan Sara Lindh har sedan fem år tillbaka en liten klädbutik som kommit att bli en mötesplats där man inte bara provar kläder utan även utbyter livserfarenheter och löser världsproblem. Genom Saras tankar och betraktande blick får vi följa ett brokigt persongalleri som strömmar genom den lilla butiken. Föreställningen riktar blicken ut mot världen och den tid vi lever i, men också in mot oss själva och de val vi gör. Vi lever i en orolig tid där rädslor lätt kan få fäste. Var drar vi gränserna för oss själva och andra? Kanske måste vi ibland våga fantisera och flyga iväg lite i tanken och tro på sådant som vi egentligen inte tror är möjligt. Tänk om det inte är omöjligt.

Sara LindhSara Lindh

Sara Lindh har arbetat som frilansande skådespelerska, artist  och dramatiker i drygt tjugofem år och har medverkat i ett femtiotal olika produktioner på teater, film och TV. Hon har gjort stora roller på scener som Teater Galeasen, Teater Giljotin, Dramaten, Stockholms Stadsteater men även roller i farser och musikaler på bland annat Folkan och Göta Lejon. Förutom hennes sceniska uppdrag har hon medverkat i ett antal Film och TV-produktioner. Utanför scenen har hon producerat och skrivit flera egna föreställningar.

 

Krister JonssonKrister Jonsson

Krister Jonsson har länge varit en av de mest respekterade och eftertraktade musikerna från Malmö och få svenska gitarrister har lovordats som han av såväl kritiker och publik som musiker. Hans varierade och utåtriktade gitarrspel har kunnat höras i bl a Fredrik Lundin Overdrive, Cennet Jönsson Quartet , Linda Pettersson Bratt/Krister Jonsson Duo och Peter Danemo Kapell. Med egna gruppen Krister Jonsson Trio har han spelat in två skivor, på den senare av dem tillsammans med cellisten Svante Henryson.

Dela: