Up North workshopdagar

Up North workshopdagar

Välkommen till den ultimata värmestugan där vi bjuder på ett fullspäckat workshopprogram i dagarna två. Till vårt vindskydd av rytm och rörelse har vi bjudit hit tre grymma gästlärare från hip hopscenen, Maele Sabuni (Sthlm), Mari Raudsepp (Sthlm) och Sara Barkholt Nilsson (Umeå) som tillsammans med er kommer att få golvet att gunga. Staka dig fram genom vår mastiga dansbuffé och sätt ihop ett program som passar just dig. Det kostar inte en spänn att vara med utan du betalar med svett och energi. Här behövs heller ingen utrustning eller valla, workshopdagarna är för alla!

Information

Titel: Up North workshopdagar

Pris

Fribiljett

Tidigare tillfällen

För dig som inte bor i Umeå, behöver du lift?
Vi erbjuder resestöd i form av bussbiljett för dig som bor i Västerbotten och vill resa till Umeå. Behöver du någonstans att bo så erbjuder vi kostnadsfri sovplats i delat rum på KFUM vandrarhem som ligger ett stenkast från Norrlandsoperan. Kontakta maria.schafer@norrlandsoperan för bokning, begränsat antal platser – först till kvarn!

Mat?
I vårt personalkök så finns tillgång till kylskåp och mikrovågsugnar. Här kan ni även slå er ner under dagen om ni behöver en paus.

Åldersindelning
För alla pass från kl 13.00-21.00 har vi valt att inte specificera någon åldersgräns utan uppmanar er att utgå från beskrivningen av nivåindelningar när du bokar din plats. Under förmiddagen är det pass med åldersrekommendation. Se schemat längre ner.

Nivåindelning

  • Open level – Passar dig som vill prova på en ny stil i ett lite långsammare tempo.
  • Fortsättare/intermediate – Passar dig som har tidigare förkunskaper inom streetstilar (tex house och hip hop).
  • Avancerat/Advanced – Passar dig som har en fördjupad kunskap inom streetstilar (tex house och hip hop) och vill bli utmanad.
  • Seniorer/60+ – En klass i ett lugnare tempo utan hopp och snabba vändningar, riktar sig till dig som är äldre.

Om Maele Sabuni
Maele är koreograf, DJ och en av Sveriges främsta streetdansare som tidigare gästat Norrlandsoperan flertalet gånger genom bl.a. Festen, Bach in the street och Up North. Maele är också en omtyckt danslärare med stor bredd inom olika streetstilar, och tidigare svensk mästare i House. Missa inte möjligheten att dansa med Maele!

 

Om Mari Raudsepp
Mari arbetar som dansare, koreograf och danspedagog och har varit aktiv inom streetdancefältet och battle/klubbscenen sedan 2008. Hon arbetar nu med sitt projekt och verk ”Groove” som utgår från housedansen och gqomdansens tradition där Mari utforskar stilarnas groove och anda. Mari har tidigare bott och dansat i Umeå så vi är extra glada över att hon vänder hem för Up North workshopdagar, kom och ta del av groovet under Maris workshops!

 

Om Sara Barkholt Nilsson Sara är utbildad vid DiAmbra Dance Education i Stockholm och har efter det fortsatt sin dansträning i New York och Los Angeles. Nu har hon sin bas i Umeå där man både kan stöta på henne i danssalen och på scenen. Sara undervisar i olika streetstilar på Balettakademien och har en bred erfarenhet när det kommer till dans, dansglädje och sköna moves utlovas för er som tar del av hennes workshops!

Schema

Tisdag 2 april
Kl 10.00 – 10.45 6-8 år Hip hop med Sara Barkholt
Kl 11.00 -12.00 9-12 år Hip hop med Sara Barkholt
LUNCH
Kl 13.00-14.15 Open level med Mari Raudsepp
Kl 14.30-15.45 Open level med Maele Sabuni
Kl 16.00-17.15 Fortsättare/intermediate med Mari Raudsepp
Kl 17.30-18.45 Fortsättare/intermediate med Maele Sabuni
Kl 19.00-21.00 Masterclass advanced med Maele och Mari

Onsdag 3 april
Kl 10.00 – 10.45 6-8 år Hip hop med Sara Barkholt
Kl 11.00 -12.00 Seniorer/60+ Hip hop med Sara Barkholt
LUNCH
Kl 13.00-14.15 Open level med Maele Sabuni
Kl 14.30-15.45 Open level med Mari Raudsepp
Kl 16.00-17.15 Fortsättning/intermediate med Maele Sabuni
Kl 17.30-18.45 Fortsättning/intermediate med Mari Raudsepp

Dela: