Marknadsföringsmaterial för våra lokala arrangörer


Bilder/filmer

Klicka på bilden för att hämta en fullstor fil.


 

 

 

 


Turnéaffischer/flyer:

Affischer och andra trycksaker för turné görs i Norrlandsoperans grafiska profil.

Arrangörer kan få ett mindre antal turnéaffischer skickade, utskrivna av Norrlandsoperan.
Kontakta ansvarig producent för leverans.

Turnéaffisch Magda Andersson med band


Pressbilder mm:

På Norrlandsoperans nyhetsrum finns allt ev. pressmaterial samlat.
Använd Sök-funktionen för att snabbt hitta rätt bilder. Om du saknar något kontakta oss.

 


Text och mer info om föreställningen:

Som arrangör kan du använda Norrlandsoperans webbtexter i sin helhet eller delar av den på det sätt som passar era kanaler. 

Magda Andersson från Umeå är en sångerska, gitarrist och låtskrivare med över 1000 livegig och fyra soloplattor i bagaget. Kärnan i hennes vispop är de svenska texterna, där hon på ett rättframt och ärligt sätt berör ämnen som kärleksrelationer, vänskap, sorg och längtan. Nu möter hon publiken runt om länet på sin Västerbottensturné tillsammans med sitt band.

Magda och bandet

Bandet bestående av Johan Wållberg- slagverk, piano, Erik Wäcklén- gitarr, piano, mandolin och Anton Teljebäck- fiol får låtarna ytterligare dimensioner när orden möter ösigt sväng och skickligt finlir.

Magdas senaste album PM: Lossad nominerades till Årets Visa på Manifestgalan 2020. Det senaste släppet, de två fristående singlarna Det som tar oss genom natten (Till Christina) samt Sommarstugan brinner som gavs ut i somras, har mötts av fina recensioner. Hon har dessutom tilldelats ett arbetsstipendium för musiker från Konstnärsnämnden under hösten 2021, och mottog förra året Umeå Kommuns kulturstipendium.

 

Dela: