Ken Akter – sån jävla otur!

Ken Akter – sån jävla otur!

Har du snubblat in i en lägenhetsbordell, blivit kladdig när du dricker, råkat ut för missat samtycke eller ställts öga mot öga med ett rasande feministiskt drev? Sån jävla otur! Men det ska du veta grabben, Ken har din rygg!

Ken Akter – sån jävla otur, bygger på Instagramfiguren Ken Akter och hans värld. Nu kommer scenföreställningen, en komedi med Kens bombastiska ego precis där han vill ha det, i centrum.

Information

Titel: Ken Akter – sån jävla otur!

Längd:

Priser

Ordinarie:
320 kr
Student / 19-26 år:
240 kr
Kränkta män (inkl. slickepinne):
420 kr

Tidigare tillfällen

Ken Akter framstår närmast som ett truligt barn i en vuxen mans kropp. Han har nära till självömkan och har svårt att se andra människors behov, medan han skriker ut sina egna oavsett om det gäller borttappade bilnycklar eller att han vill äta tacos på mors dag. Ett återkommande tema i Kens värld är alla män som råkar ut för otur. De som snubblar in i lägenhetsbordeller, blir kladdiga när dom dricker, råkar ut för missat samtycke eller ställs öga mot öga med ett rasande feministiskt drev. Med på scenen finns också Conny, Kens svåger som har fått i uppdrag att regissera föreställningen. Eller var det kanske assistera han skulle göra?

Teater Tropos gör succé i sociala media med karaktären Ken Akter. Kontot @kenakter startades 2018 och har idag 37 tusen följare som älskar att reta sig på denna mansbebis. Under tre års tid har gruppen byggt upp ett konto för att testa material och hitta sin målgrupp inför scenföreställningen. Föreställningen bygger vidare på humorn från Insta-sketcherna i en timmes underhållning fylld av Kens egoboost, självömkan och alla mäns fucking jävla otur! Men föreställningen står också för sig själv och du behöver inte känna till Ken Akter sedan tidigare för att hänga med på humor och innehåll.

”Lina Petersén är fantastisk som Ken…hon intar scenen med pondus, självförtroende och är rolig som tusan. Publiken är med henne på Ken-tåget hela vägen och skratten avlöser varandra. Vid showens slut tänds lamporna och jag ser hur mannen framför mig torkar bort glädjetårarna. Jag gör likadant.”

Maria Björkman, VLT

 


Dela: