JULEN

JULVÄRDAR

Tove Berglund är kostymdesigner och konstnär som gör interaktiva scenkonstverk sedan 2015. Hon gick ut Stockholms Dramatiska Högskolas kostymdesign utbildning 2013 och har arbetat på bl.a. Den Norske Teatret, Norrdans, MDT och Stockholm, Malmö och Uppsalas stadsteatrar.
Toves interaktiva verk har gjort succé bland deltagare och kritiker. Framför allt uppmärksammades trilogin, LIVETS HÄNDELSER som hon gjorde tillsammans med Martina Elm och Ellen Norlund 2016 och 17. I hennes arbete utforskar hon ofta lustfylld interaktion, episka teman, och god smak.

Ludvig Daae är en norsk koreograf och dansare med bas i Stockholm och Oslo. Han är utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan och P.A.R.T.S. i Bryssel. Hans egna föreställningar har presenterats över 200 gånger i 11 länder. 2017 koreograferade han Cullbergbaletten på Nobelbanketten i Blå Hallen. Våren 2019 var det premiär för hans projekt The Viral Dance som visades här på Norrlandsoperan i oktober i år. Ludvig är för tillfället intresserad av nationell identitet och deltagarpraktiker. Han arbetar med två andra projekt på samma tema, Landscape och Spring, båda tillsammans med Tove.

Sedan 2013 har Tove Berglund varit en av Ludvigs närmaste samarbetspartners, och Julen blir deras trettonde projekt tillsammans.

Information

Titel: JULEN

Längd:

Priser

JULEN inkl trerätters & dryckespaket (alkoholfritt):
835 kr
JULEN inkl trerätters & dryckespaket ( alkohol):
985 kr

Tidigare tillfällen

Dela: