Level 7

Urpremiär för nyskriven musikal

“Gå in i ditt härliga mörka spelrum. I onlinespelet Quadra får du leva precis som du vill. Du behöver inte längre möta människor IRL. Allt du behöver finns i Quadra…”

Level 7 är en musikal om det mörka spelrummet Quadra – av och med Kulturverket, elever från Musikalakademien, Fritid för alla och musiker ur Norrlandsoperans symfoniorkester.

Information

Titel: Level 7

Längd:

Priser

Ordinarie:
290 kr
Pensionär:
260 kr
Stud/ 19-26 år:
145 kr
3-18 år:
80 kr
Supporter:
245 kr

Tidigare tillfällen

Quadra

Spelarna har nått till härliga level 5 i onlinespelet Quadra. De ser fram emot roliga level 6 och längtar efter den sprakande level 7! Men saker och ting börjar gå fel. Alla fastnar och vad spelarna än försöker göra med sina figurer på level 5 så kommer de inte vidare. Det är dessutom något som inte stämmer med de i vanliga fall tjänstvilliga karaktärerna i Quadra. Hjälpsamma Desivona, trevliga Julia, spännande Jerry the Dog.. alla har de fått en egen vilja och börjar motarbeta figurerna! 
Frustrationen bland spelarna växer. Men inte bara det. Det visar sig att läget är ännu värre än vad de hade kunnat föreställa sig. En ny och intolerant världsordning håller på att ta över hela Quadra.

 


Dela: